Sliter du med leddene?

Slik er våre ledd bygd opp.

Av: BioMed Pharma | Publisert: 30. september 2021


Nå har du enda en grunn til å prøve Collagen Plus. Den utrolige bestselgeren Collagen Plus har vært på det norske markedet siden 2014 og har blitt prøvd av over 200.000 personer. Kosttilskuddet er utviklet og produsert i Norge, og har fått enda en ny ingrediens; Boswellia serrata!

1. Nå med Boswellia serrata

Collagen Plus inneholder konsentrerte kilder av udenaturert kollagen type I og II, virgin lakseolje fra Vestlandet, mangan, vitaminene C og D, samt den nyeste ingrediensen Boswellia serrata. Boswellia serrata er en tradisjonell ingrediensen som gjennom flere hundre år har vært i bruk både utenpå kroppen og som kosttilskudd. Ingrediensen bidrar til å holde leddene komfortable. Denne kunnskapen tar vi nå med oss inn i nye Collagen Plus, slik at kosttilskuddet blir enda bedre.

Spar 398,- ved å bestille en gratis prøvepakke med Collagen Plus her (frakt 79,-)

2. Helsegevinster godkjent av norske myndigheter

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.
MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.
BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.
BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.
IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

3. Et av Norges mest populære kosttilskudd

Det er ikke uten grunn at Collagen Plus har blitt en stor suksess og et produkt «alle» vil ha. Årsaken er at kosttilskuddet er spesielt sammensatt med omtanke for deg som vil være normalt aktiv og rørlig. Derfor har Collagen Plus blitt solgt med rekordfart siden 2014 og er per i dag et av Nordens mest populære kosttilskudd for ledd og muskler. 

4. Helnorsk produkt etter farmasøytisk standard

Collagen Plus er et kosttilskudd som er utviklet og produsert i Norge, av selskapet Pharmatech, som holder til på Rolvsøy utenfor Fredrikstad. Pharmatech ble etablert i 1987 og er en ledende produsent av naturmedisin og helseprodukter i Norge og Skandinavia. De nøye utvalgte råvarene til Collagen Plus blir levert fra deres hypermoderne fabrikk med mikrobiologisk sertifikat, etter farmasøytisk standard Good Manufacturing Practice (GMP). Pharmatech produserer over 1500 produkter til firmaer fra hele verden, og de bruker i stor grad norske ingredienser. Også lakseoljen i Collagen Plus er norsk, produsert på Vestlandet.

5. Kvalitet til fornuftig pris

Når du kjøper kosttilskudd direkte fra oss kan vi holde prisene nede tross høye kvalitetskrav. Vi tilbyr fleksible leveranser for å gi deg maksimal frihet, og lett tilgjengelig kundeservice. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til ditt abonnement, det er enkelt å være kunde hos oss.

6. Gratis å prøve

Alle kan prøve et Collagen Plus-abonnement uten bindingstid eller kjøpsforpliktelser. Du får da kapsler til to måneders forbruk, alt du betaler er forsendelsen (porto 79 kr). Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet, for vi ønsker at det skal være enkelt å være kunde hos oss.

Prøv Collagen Plus nå – spar 199 kr!

Collagen Plus inneholder ingredienser som er godkjente av norske myndigheter. Hele 82% er fornøyde med produktet vårt, og det er et av Nordens mest solgte kosttilskudd for ledd. Nå har vi et velkomsttilbud til deg – få Collagen Plus gratis i 30 dager (betal kun 79,- for frakt). Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill din prøvepakke her og spar 199 kr.

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

Ole Tufte anbefaler Collagen Plus

Ole Tufte (61) har et fysisk tungt yrke og en hektisk hverdag. Her kan du lese hvorfor han anbefaler Collagen Plus.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

  Felt merket med * er obligatorisk

  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus® GRATIS i 30 dager!*

   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer
   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse