Slik bruker du Collagen Plus®

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 6. mai 2022


Bruksanvisning til Collagen Plus®

Vanlig dosering er 2-4 kapsler per dag. Doseringen kan dobles ved behov.

Kroppen må omstille seg

Prøvepakken inneholder 30 dagers behandling, ettersom det tar tid for kroppen å omstille seg. Vi anbefaler deg å ta anbefalt dagsdose på 2-4 kapsler, slik at virkestoffene i Collagen Plus får mulighet til å tilpasse seg kroppen din. 

Hvordan bruken av kosttilskuddet oppleves er helt individuelt, men tilbakemeldingene fra våre kunder er å ha nok tålmodighet, og ta kapslene jevnt og kontinuerlig. Det tar også tid for kroppen å omstille seg, og enkelte kunder velger å ta 4 kapsler i en periode.

Tips fra våre kunder

Sett boksen et synlig sted, slik at det er enkelt å huske å ta kapslene. Å innarbeide nye rutiner tar tid, men er viktig fordi ved å ta kapslene regelmessig sikrer man et jevnt inntak av næringsstoffene. Mange kunder har god erfaring med å doble dosen påfølgende dag om man glemmer å ta kapslene en dag.

Vær tålmodig

Vi anbefaler å prøve ut påfølgende forsendelse i 4 måneder så du får brukt produktet i minst 6 sammenhengende måneder. Noen velger å fortsette med dobbel dose, mens andre velger å gå ned på dagsdosen for vedlikehold. Dersom du ønsker å fortsette med dobbel dose, gi beskjed til vår hyggelige kundeservice så tilpasser vi din neste leveranse!

Collagen Plus® er utviklet og produsert i Norge.

Prøv Collagen Plus nå – spar 199 kr!

Collagen Plus inneholder ingredienser som er godkjente av norske myndigheter. Hele 82% er fornøyde med produktet vårt, og det er et av Nordens mest solgte kosttilskudd for ledd. Nå har vi et velkomsttilbud til deg – få Collagen Plus gratis i 30 dager (betal kun 79,- for frakt). Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill din prøvepakke her og spar 199 kr.

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

  Felt merket med * er obligatorisk

  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus® GRATIS i 30 dager!*

   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer
   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse