Slik bruker du Collagen Plus®

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 11. juni 2020

Bruksanvisning til Collagen Plus®

Vanlig dosering er 2-4 kapsler per dag. Doseringen kan dobles ved behov.

Kroppen må omstille seg

Prøvepakken inneholder 60 dagers behandling, ettersom det tar tid for kroppen å omstille seg. Vi tilråder deg å ta anbefalt dagsdose på 2-4 kapsler, slik at virkestoffene i Collagen Plus får mulighet til å tilpasse seg kroppen din. Hvordan bruken av kosttilskuddet oppleves er helt individuelt, men tilbakemeldingene fra våre kunder er å ha nok tålmodighet, og ta kapslene jevnt og kontinuerlig. Det tar også tid for kroppen å omstille seg, og enkelte kunder velger å ta 4 kapsler i en periode.

Tips fra våre kunder

Sett boksen et synlig sted, slik at det er enkelt å huske å ta kapslene. Å innarbeide nye rutiner tar tid, men er viktig fordi ved å ta kapslene regelmessig sikrer man et jevnt inntak av næringsstoffene. Mange kunder har god erfaring med å doble dosen påfølgende dag om man glemmer å ta kapslene en dag.

Vær tålmodig

Vi anbefaler å prøve ut påfølgende forsendelse i 4 måneder så du får brukt produktet i minst 6 sammenhengende måneder. Noen velger å fortsette med dobbel dose, mens andre velger å gå ned på dagsdosen for vedlikehold. Dersom du ønsker å fortsette med dobbel dose, gi beskjed til vår hyggelige kundeservice så tilpasser vi din neste leveranse!

Collagen Plus® er utviklet og produsert i Norge.

Helsefunksjoner:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.

  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, samt normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar også til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor, som er viktig for skjelettet.

  • Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.