Om oss

BioMed Pharma – Vision Healthcare Nordic AS er en innovativ norsk leverandør av kosttilskudd med en klar visjon: Vi setter kvalitet foran kvantitet. Vi har over 20 års erfaring i bransjen, og vår kjernekompetanse er å sende kosttilskudd av høy kvalitet rett hjem til forbruker. Collagen Plus har raskt blitt et av Norges mest brukte kosttilskudd. BioMed Pharma AS ble kåret til gasellebedrift i 2018.


Produsert i Fredrikstad

Vårt kosttilskudd er basert på rene og godt testede ingredienser. Collagen Plus er et kosttilskudd som er utviklet og produsert i Norge, av selskapet Pharmatech AS, som holder til på Rolvsøy utenfor Fredrikstad. Collagen Plus blir fremstilt på deres hypermoderne fabrikk, etter farmasøytisk standard Good Manufacturing Practice (GMP). Dette er minimumskrav som en produsent må oppfylle for å sikre at produktene har en konstant høy kvalitet. De har også HACCP-godkjenning.


Enkelt for deg å være kunde

Når du kjøper direkte fra oss, unngår vi fordyrende mellomledd og kan holde prisene nede tross høye kvalitetskrav til ingrediensene og produksjonsmetodene. Vi tilbyr fleksible leveranser for å gi deg maksimal frihet og personlig kundeservice. Det er aldri noen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet, og vi ønsker at det skal være enkelt å være kunde hos oss!

Vi har Trygg E-Handel sertifisering for de som handler over nett på oss. Det er en godkjenningsordning for nettbutikker som driftes av Virke.


Lett tilgjengelig kundeservice

Vår kundeservice hjelper deg gjerne. Du når oss på telefon 62 02 23 00 mellom 8 og 15 på hverdager. For å gi deg maksimal frihet, fleksibilitet og topp kundeservice, tilpasser vi leveringene etter ditt behov. Vår hyggelige kundeservice slår av en prat for å kunne hjelpe deg på best mulig måte, slik at du blir fornøyd.

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

  Felt merket med * er obligatorisk

  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus® GRATIS i 30 dager!*

   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer
   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse