– Ta vare på deg selv – ta Collagen Plus hver dag, du også!

Av: BioMed Pharma | Publisert 1.juli 2022


Leddproduktet Collagen Plus er laget for deg som ønsker å fortsette med det du liker så lenge som mulig. Over 200 000 nordmenn har allerede prøvd kosttilskuddet. Så mange som 82% er fornøyd med Collagen Plus.*

«Jeg vil fortsette med et aktivt liv, og anbefaler også de jeg behandler å være i bevegelse»

– Som massasjeterapeut behandler jeg daglig mennesker med ubehag i ledd og muskler. Med alderen merker også jeg at ikke alt er som før, forteller massasjeterapeuten Johnny Nilsen.

 – Jeg må ha komfortable ledd for å fungere. Jeg vil fortsette med et aktivt liv, og anbefaler også de jeg behandler å være i bevegelse, fortsetter han og oppmuntrer flere mennesker til å ta vare på seg selv.

– Jeg må ha komfortable ledd for å fungere. Jeg vil fortsette med et aktivt liv, og anbefaler også de jeg behandler å være i bevegelse, fortsetter han og oppmuntrer flere mennesker til å ta vare på seg selv.

Ta vare på deg selv – ta Collagen Plus hver dag, du også!

Collagen Plus inneholder Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. I tillegg inneholder Collagen Plus konsentrerte kilder av udenaturert kollagen type I og II, virgin lakseolje fra Vestlandet, mangan, vitaminene C og D.

Nå kan du også prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

Alle som vil ha komfortable ledd bør prøve Collagen Plus

Elin er en aktiv kvinne som elsker å danse. – Når alderen setter inn kan vi få problemer med både ledd og bevegelighet. For at jeg skal kunne leve slik jeg ønsker, er det viktig at kroppen min spiller på lag.

– Jeg er aktiv, og jeg elsker å danse.  Da er det viktig at kroppen min fungerer, og da må leddene mine være komfortable. Collagen Plus er blitt en del av livet mitt nå. Alle som vil ha komfortable ledd bør prøve det.

Gjør som Johnny, Elin og over 200 000 andre nordmenn og prøv Collagen Plus du også! Du får de første 30 dagene gratis* ( du betaler kun porto 79 kr)

* Basert på kundeundersøkelse (november 2019) blant 720 kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra “veldig misfornøyd” til “veldig fornøyd“.

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

Ole Tufte anbefaler Collagen Plus

Ole Tufte (61) har et fysisk tungt yrke og en hektisk hverdag. Her kan du lese hvorfor han anbefaler Collagen Plus.

Les mer »

Kjell hadde ikke noe å tape

Kjell Bjerke (70) sluttet på Collagen Plus, men bestemte seg for å gi det en sjanse til. Les mer her for å se hvordan det går i dag.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

    Felt merket med * er obligatorisk

    Posten

    Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

    Posten Norge leverer rett i din postkasse