Trimdamene i storform med Collagen Plus

Trimgruppen med kvinner i alle aldre møtes hver uke i Oslo for å gjøre øvelser og holde seg aktive.

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 7. april 2021


Hver uke møtes trimdamene i Ekebergparken i Oslo, for å være i aktivitet med sine venninner. Med et smil om munnen, motivasjon og støtte fra hverandre, utfører de ulike øvelser og aktiviteter for å holde kroppen i gang.   

Den ukentlige trimmen i Ekebergparken

Det skjer mye i kroppen fra man er 20 til man er pensjonist. Løping, trappegang, bæring og sitte på huk – mange aktiviteter både på arbeid og fritid innebærer ulike bevegelser, smidighet og mobilitet. Å bli eldre og samtidig beholde en kropp som er alminnelig spenstig, sterk og fleksibel, er for mange ensbetydende med hverdagsglede og frihet.

For damene i trimgruppen er det viktig å være i bevegelse, og derfor møtes de flere ganger i måneden i den lokale parken for å være aktive. Behovene er ulike, men det viktigste av alt, er at de sammen finner motivasjonen til å være i bevegelse. Gjennom trimmen veksles det på mellom jogging, knebøy, øvelser med strikk og lette vekter. Humøret til de seks damene er på topp og de motiverer hverandre til å utføre de krevende øvelsene sammen. Det får de mer motivasjon av.

Etter nok en gjennomført økt, pustes og peses det. Damene rusler tilbake til benken og tar de siste tøyeøvelsene. Smilet og humøret er fortsatt på topp, og de er glade for å ha fullført enda en trim med venninne sine. 

Derfor er trimdamene i form 

Kosthold og helse er viktige faktorer for et godt liv. Når du supplerer din kost med det norskproduserte leddproduktet Collagen Plus, får du i deg Boswellia serrata for komfortable ledd, kollagen for brusken, norsk lakseolje med omega 3, antioksidantene mangan og vitamin C, og vitamin D.

Kollagen er en av de viktigste byggeklossene i kroppen vår, og mange forbinder kollagen med en myk og smidig hud. Men kollagen er også knyttet til brusk og friksjon, hvor vitamin C er et sentralt virkestoff for å opprettholde normal kollagendannelse. 

Prøv Collagen Plus nå – spar 199 kr!

Collagen Plus inneholder ingredienser som er godkjente av norske myndigheter. Hele 82% er fornøyde med produktet vårt, og det er et av Nordens mest solgte kosttilskudd for ledd. Nå har vi et velkomsttilbud til deg – få Collagen Plus gratis i 30 dager (betal kun 79,- for frakt). Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill din prøvepakke her og spar 199 kr.

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

Et liv uten begrensninger

Hans Petter Kristiansen (68) er sjeleglad for vennens råd om å prøve Collagen Plus, og han passer på å ta kosttilskuddet hver eneste dag. Les hans historie her.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

  Felt merket med * er obligatorisk

  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus® GRATIS i 30 dager!*

   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer
   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse