Collagen Plus er et must for meg

Svein Østvik (59) hjemme på kjøkkenet sitt i Asker, Akershus.

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 13. november 2020


Svein Østvik (59) har deltatt i en rekke tv-konkurranser, men den viktigste kampen har han kjempet mot sine egne fysiske begrensninger. Den har han også vunnet, med Collagen Plus på laget.

– God helse er utrolig viktig, men du kan ikke ta den for gitt. Spesielt når du kommer opp i åra. Jeg møter stadig jevnaldrende som sliter med å gjøre de samme tingene som før. Selv om jeg blir eldre, ønsker jeg at det skal ta lengst mulig tid, derfor trener jeg daglig og passer på hva jeg spiser, sier Svein.

Selv om trening og kosthold er de viktigste tiltakene for et godt liv, har han også oppdaget at riktig kost letter treningen.

Livet som han alltid har ønsket seg

Svein ser heller etter muligheter enn begrensninger, også for helsen sin. – Jeg har vært aktiv i hele mitt liv, og Collagen Plus gjør at jeg kan bruke kroppen min på samme måte som tidligere.

– Collagen Plus er en del av hverdagen og sørger for at jeg kan være meg. Når leddene fungerer er det lett å si at jeg synes livet er topp!

Prøv Collagen Plus gratis i 60 dager (kun frakt 79,-) her.

Ikke ta helsa for gitt!

– Jeg syns helsa er utrolig viktig og spesielt når du kommer opp i åra. Du kan ikke ta ting for gitt, og jeg møter stadig jevnaldrende og tenker det ikke er så lett å fortsette å gjøre de samme tingene for mange. Selv om jeg blir eldre, ønsker jeg det skal ta lengst mulig tid.

Svein forklarer ivrig videre at det fysiske og det psykiske spiller inn på hverandre. Men at man kan finne et hjelpemiddel i hverdagen, gå for det og se etter muligheter istedenfor begrensninger.

Spesialtilbud til deg: Spar 398,- ved å bestille din prøvepakke her (kun frakt 79,-)

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Nyhet! Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

Endelig på topp med Collagen Plus

Svein Østvik (58) hadde problemer i 71° Nord. Nå har han tatt turen til Gaustatoppen med Collagen Plus.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve NYE Collagen Plus GRATIS i 60 dager!*
    Felt merket med * er obligatorisk    Posten

    Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

    Posten Norge leverer rett i din postkasse