Collagen Plus er et must for meg

Svein Østvik (59) hjemme på kjøkkenet sitt i Asker, Akershus.

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 7. april 2021


Svein Østvik (59) har deltatt i en rekke tv-konkurranser, men den viktigste kampen har han kjempet mot sine egne fysiske begrensninger. Den har han også vunnet, med Collagen Plus på laget.

– God helse er utrolig viktig, men du kan ikke ta den for gitt. Spesielt når du kommer opp i åra. Jeg møter stadig jevnaldrende som sliter med å gjøre de samme tingene som før. Selv om jeg blir eldre, ønsker jeg at det skal ta lengst mulig tid, derfor trener jeg daglig og passer på hva jeg spiser, sier Svein.

Selv om trening og kosthold er de viktigste tiltakene for et godt liv, har han også oppdaget at riktig kost letter treningen.

Livet som han alltid har ønsket seg

Svein ser heller etter muligheter enn begrensninger, også for helsen sin. – Jeg har vært aktiv i hele mitt liv, og Collagen Plus gjør at jeg kan bruke kroppen min på samme måte som tidligere.

– Collagen Plus er en del av hverdagen og sørger for at jeg kan være meg. Når leddene fungerer er det lett å si at jeg synes livet er topp!

Prøv NYE Collagen Plus gratis i 60 dager (frakt kun 79,-) her.

Ikke ta helsa for gitt!

– Jeg syns helsa er utrolig viktig og spesielt når du kommer opp i åra. Du kan ikke ta ting for gitt, og jeg møter stadig jevnaldrende og tenker det ikke er så lett å fortsette å gjøre de samme tingene for mange. Selv om jeg blir eldre, ønsker jeg det skal ta lengst mulig tid.

Svein forklarer ivrig videre at det fysiske og det psykiske spiller inn på hverandre. Men at man kan finne et hjelpemiddel i hverdagen, gå for det og se etter muligheter istedenfor begrensninger.

Nyhet

Nå har Collagen Plus blitt ny og enda bedre. Collagen Plus er nå beriket med Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill nå og få 60 dagers gratis forbruk (frakt kun 79,-). Spesialtilbud til deg: Spar 398,- ved å bestille din prøvepakke her.

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Nyhet! Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

Dansen slutter aldri med Collagen Plus

Oddbjørg Randal (77) fra Høyanger elsker å danse. – Hører jeg en rivende Elvis-låt så må jeg opp å røre på meg!

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve NYE Collagen Plus GRATIS i 60 dager!*
  Felt merket med * er obligatorisk  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve NYE Collagen Plus® GRATIS i 60 dager!*


   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer

   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse