Endelig på topp med Collagen Plus

Collagen Plus

Svein Østvik (59) sørget for å dokumentere hele turen opp til Gaustadtoppen.

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 13. november 2020


Hele Norges gladgutt Svein Østvik (59) har kommet langt siden han måtte bryte i den tøffe reality-serien 71° Nord. Collagen Plus har vært et viktig tilskudd i prosessen.

Øverst på Gaustatoppen – 1883 meter over havet – står Svein Østvik bredbeint og glisende, med vinden ruskende i håret. Dette er en av Norges mest populære fotturer, og den fantastiske utsikten er belønningen for slitne turgåere. Det sies at man kan se en sjettedel av hele Norge fra toppen. Men turen opp krever sin kar, det tar to til tre timer i bratt stigning.

– Jeg er jo helt skjelven i knærne av lykke, utbryter eventyreren, som har vært rikskjendis siden han var eksentrisk sydenturist på TV2 for 12 år siden. Han setter hendene i midjen og demonstrerer sin glede med noen spenstige hopp à la Riverdance.

Det tøffe valget

En jentegjeng som gjenkjenner Østvik fra tv, husker godt hvordan han gråtkvalt måtte gi seg i den tøffe kjendiskonkurransen 71° Nord. En mann som møysommelig har karret seg opp fjellryggen utbryter glad når han ser kjendisen: – Neimen, så utrolig flott å se deg ute i fjellet igjen! Jeg må bare si at du imponerte stort på 71° Nord, men jeg husker at du sleit skikkelig.

Svein smiler og svarer gjerne til sine hyggelige medvandrere: – Der jeg måtte bryte var omtrent som her, en smal fjellkam med stup rett ned, og jeg var uten sikring. Jeg kjente turen skikkelig i beina, og stolte ikke lenger på meg selv.

Svein i storform

Jentegjengen og mannen lurer på hva som har skjedd med Svein siden den gang? Han forteller stolt om et nytt kosthold, og daglig trening. – I tillegg tar jeg Collagen Plus, og det er i hvert fall ikke noe jeg skal slutte med!

Svein har alltid vært åpen for nye utfordringer, det er i disse man blir kjent med seg selv:

– I det trygge og kjente kan livet raskt stagnere. Jeg vil heller stikke begge beina utenfor komfortsonen, og leve på spenstige knær, ler humørsprederen med sin umiskjennelig latter. 

– Når kroppen fungerer er formen og humøret på topp. Jeg anbefaler Collagen Plus på det varmeste.

Spesialtilbud til deg: Spar 398,- ved å bestille din prøvepakke her (kun frakt 79,-).

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Nyhet! Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

Et liv uten begrensninger

Hans Petter Kristiansen (67) er sjeleglad for vennens råd om å prøve Collagen Plus, og han passer på å ta kosttilskuddet hver eneste dag. Les hans historie her.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve NYE Collagen Plus GRATIS i 60 dager!*
    Felt merket med * er obligatorisk    Posten

    Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

    Posten Norge leverer rett i din postkasse