Endelig på topp med Collagen Plus

Collagen Plus

Svein Østvik (60) sørget for å dokumentere hele turen opp til Gaustadtoppen.

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 7. april 2021


Hele Norges gladgutt Svein Østvik (60) har kommet langt siden han måtte bryte i en tøff kjendiskonkurranse. Collagen Plus har vært et viktig tilskudd i prosessen.

Øverst på Gaustatoppen – 1883 meter over havet – står Svein bredbeint og glisende. Dette er en av Norges mest populære fotturer, og den fantastiske utsikten er belønningen for slitne turgåere. Men turen opp krever sitt, det tar to til tre timer i bratt stigning.

– Jeg er jo helt skjelven i knærne av lykke, utbryter eventyreren, som har vært rikskjendis siden han var eksentrisk sydenturist på TV for mange år siden.

Det tøffe valget

En jentegjeng som gjenkjenner Østvik fra TV, husker hvordan han gråtkvalt måtte gi seg i den Norgeskjente kjendiskonkurransen. Ei av de utbryter: – Neimen, så utrolig flott å se deg ute i fjellet igjen! Jeg må bare si at du imponerte stort på i den tøffe konkurransen, men jeg husker at du sleit skikkelig.

Svein smiler og svarer til sine hyggelige medvandrere: – Der jeg måtte bryte var omtrent som her, en smal fjellkam med stup rett ned, og jeg var uten sikring. Jeg kjente turen skikkelig i beina, og stolte ikke lenger på meg selv.

Svein i storform

Jentegjengen lurer på hva som har skjedd med Svein siden den gang. Han forteller stolt om et nytt kosthold, og daglig trening. – I tillegg tar jeg Collagen Plus, og det er i hvert fall ikke noe jeg skal slutte med!

Svein har alltid vært åpen for nye utfordringer: – I det trygge og kjente kan livet raskt stagnere. Jeg vil heller stikke begge beina utenfor komfortsonen, og leve på spenstige knær, ler humørsprederen med sin umiskjennelig latter. 

– Når kroppen fungerer er formen og humøret på topp. Jeg anbefaler Collagen Plus på det varmeste.

Ny og bedre

Nå har Collagen Plus blitt ny og enda bedre. Collagen Plus er nå beriket med Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill nå og få 60 dagers gratis forbruk (frakt kun 79,-). Spesialtilbud til deg: Spar 398,- ved å bestille din prøvepakke her.

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Nyhet! Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

Et liv uten begrensninger

Hans Petter Kristiansen (67) er sjeleglad for vennens råd om å prøve Collagen Plus, og han passer på å ta kosttilskuddet hver eneste dag. Les hans historie her.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve NYE Collagen Plus GRATIS i 60 dager!*
  Felt merket med * er obligatorisk  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve NYE Collagen Plus® GRATIS i 60 dager!*


   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer

   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse