– Det føles godt å være gull verdt

Randi Hundal har vært Collagen Plus kunde i 7 år.

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 14. september 2022


For sin arbeidsgiver er Randi Hundal (70) fra Bærum verdt sin vekt i gull, og det kommer ekstra til sin rett i disse korona-tider. Uten Collagen Plus hadde det ikke gått.

Etter en lang yrkeskarriere gikk Randi Hundal (70) av med pensjon for seks år siden. Da fikk hun yrkesgleden tilbake, og har jobbet som ekstrahjelp på samme arbeidsplass siden. – Nå som det er korona-tilstand har jeg tatt mange ekstravakter, og sjefene er så takknemlige for at vi pensjonister også stiller opp. De sier vi er gull verdt, forteller Randi. Om jobben hun gjør ikke verdsettes i gull på ekte, så er Randi glad for de ekstra pengene hun tjener ved siden av pensjonen.

Å kunne jobbe øker livskvaliteten

Etter å ha jobbet et helt liv begynte jobben å føles tung for Randi, både fysisk og mentalt, da hun rundet 60 år.

– Jeg gikk av med pensjon etter 85-årsregelen da jeg var 63, men jeg fortsatte altså å ta vakter. Og nå som jeg ikke har ansvar for oppfølgingen kan jeg bare kose meg på jobb, det er rett og slett ordentlig deilig! Å gå på jobb øker min livskvalitet, så det har jeg tenkt å fortsette med til kroppen ikke orker mer, sier Randi.

Mye av grunnen til at hun kan gå på jobb, tilskriver hun Collagen Plus. – Med Collagen Plus kjenner jeg meg smidig, og jeg har god mobilitet i kroppen. Dette er nok grunnen til at jeg fortsatt kan være yrkesaktiv, sier hun.

Randi har prøvd andre kosttilskudd, men ikke før hun fant Collagen Plus falt alt på plass.

Trener seg ut av den onde sirkel

At et sunt kosthold og regelmessig bevegelse er grunnlaget for et godt liv, det vet Randi godt. Hun liker å trene og holde seg i form. – Å gå på jobb gjør mye for mitt fysiske og psykiske velvære, men jeg trenger også å trene.

Hun passer også på å være ute hver dag, og går ofte turer. Også i denne sammenheng ser Randi behovet for Collagen Plus.

– Hvis man ikke har smidige ledd og muskler er det lett å sette seg ned og unngå aktivitet. Det blir en ond sirkel, sier hun.

Nødvendigheten av tid

Collagen Plus er satt sammen av ingredienser som bidrar til normal kollagendannelse i kroppen, som holder leddene komfortable og opprettholder normale knokler og normal muskelfunksjon. Randi var en av de første brukerne av Collagen Plus, da kosttilskuddet ble lansert i 2014.

–  Da jeg leste at Collagen Plus kan bidra til komfortable ledd ville jeg prøve det. De første 3-4 måneder merket jeg ingenting, men jeg er utholdende og tenkte at jeg må i alle fall gi det et halvt år. For meg er Collagen Plus helt nødvendig, sier Randi.

Derfor har hun tatt sin daglige dose i alle disse årene. Hun varierer mellom enkel og dobbel dose, etter behov, og det kommer hun til å fortsette med.

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

– Barnebarnet er livets dessert

Evelyn Ness (55) har gått på dobbel dose Collagen Plus i hele 8 år! I dette intervjuet forteller hun mer om sine positive erfaringer.

Les mer »

Et liv uten begrensninger

Hans Petter Kristiansen (68) er sjeleglad for vennens råd om å prøve Collagen Plus, og han passer på å ta kosttilskuddet hver eneste dag. Les hans historie her.

Les mer »

Prøv Collagen Plus nå – spar 199 kr!

Collagen Plus inneholder ingredienser som er godkjente av norske myndigheter. Hele 82% er fornøyde med produktet vårt, og det er et av Nordens mest solgte kosttilskudd for ledd. Nå har vi et velkomsttilbud til deg – få Collagen Plus gratis i 30 dager (betal kun 79,- for frakt). Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill din prøvepakke her og spar 199 kr.

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

  Felt merket med * er obligatorisk

  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus® GRATIS i 30 dager!*

   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer
   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse