God helse gir livsglede

Ragnhild Strømsheim (72) fra Langevåg tar Collagen Plus hver eneste dag.

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 7. april 2021


For Ragnhild Strømsheim (72) er det gode livet å kunne reise på turer i inn- og utland, dra på spontane vennetreff og nyte hverdagene. Hun setter god helse høyt, og vil ikke at alder skal være en hindring for impulsivitet og glede.

– Livet er hva jeg gjør det til, det har jeg fått merke! Det er så sant som det er sagt at god helse er et godt liv, sier hun. 

Fra huset sitt på Langevåg er Ragnhild omgitt av storslagen vestlandsnatur. Tross de flotte hjemmeomgivelsene er den erfarne globetrotteren takknemlig for sin evne til å reise. – Jeg elsker å oppleve nye steder og kulturer! Det gir meg energi, sier hun.

Det viktige valget

Før ektemannen Asbjørn plutselig gikk bort i 2009 delte Ragnhild reisegleden med ham. De hadde faste utenlandsturer to til tre ganger i året gjennom hele ekteskapet. Selv om hun har savnet ham, har det å fortsette reisene også vært en måte å minnes ham på. – Etter Asbjørn gikk bort ble jeg først mer passiv, gnisten var litt tapt. Men så merket jeg at jeg måtte ta et valg om å leve, sier hun.

God helse er nøkkelen til et godt liv

I dag er kalenderen fylt opp av glede, gjøremål og aktiviteter. Et av skrittene på veien har vært å ta kosttilskuddet Collagen Plus.

– Nå går det ikke en dag uten at jeg opplever initiativlyst. Jeg farter rundt i bil eller til fots, drar på turer og ferier, treffer venner og er sammen med familien, sier Ragnhild.

Det er bare så vidt hun rekker over alt og alle, og snart er hun på farten igjen. – En venninne og jeg har booket oss på et slikt dansecruise. Det er så morsomt å glede seg til, at jeg klarer nesten ikke å stoppe og le!

Ny og bedre

Nå har Collagen Plus blitt ny og enda bedre. Collagen Plus er nå beriket med Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill nå og få 60 dagers gratis forbruk (frakt kun 79,-). Spesialtilbud til deg: Spar 398,- ved å bestille din prøvepakke her.

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Nyhet! Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

– Bryt ned motstanderen, ikke kroppen!

Den legendariske brytertreneren Øystein Davidsen (76) forteller om hvorfor han sverger til Collagen Plus.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve NYE Collagen Plus GRATIS i 60 dager!*
  Felt merket med * er obligatorisk  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve NYE Collagen Plus® GRATIS i 60 dager!*


   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer

   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse