– Yoga og Collagen Plus hjelper meg å holde meg smidig

Päivi ønsker å fortsette med hobbyene sine så lenge som mulig, og det krever gode muskler og ledd.

Av: BioMed Pharma | Publisert 25. mars 2922


Päivi Immonen (66) er veldig glad i en aktiv livsstil, og driver gjerne med blant annet aquajogging, stavgang og yoga. Päivi ønsker å fortsette med hobbyene sine så lenge som mulig, og det krever gode muskler og ledd.

– Jeg sa til søsteren min en gang at jeg ønsker å holde meg aktiv så lenge som mulig, og hun anbefalte meg å prøve Collagen Plus. Jeg bestilte produktet med en gang, og nå er jeg veldig takknemlig for at hun anbefalte meg dette, forteller Päivi

Hagearbeid og matlagning

Päivi bor i en enebolig med en stor hage sammen med ektemannen sin. I tillegg til hagearbeid er hun en ivrig kokk og er veldig glad i å lage mat til familie og venner, samt å holde store selskap både inne og ute i hagen når været tillater det.

«Vi har en stor hage som til og med har vunnet en hagepris! Så klart er hagearbeid tøft og krever mye håndarbeid. Jeg elsker å lage mat og er kjent for å lage god mat av venner og familie. Jeg pleier å holde store selskap ofte. Det krever mye, men er alltid verdt det! Alle aktivitetene jeg nevnte krever at jeg bruker hendene mine, og derfor må jeg ta vare på dem. Ingenting kan stoppe meg.»

Velfungerende kropp så lenge som mulig

Päivi er bestemt på at et aktivt liv sammen med Collagen Plus hjelper henne å holde seg aktiv, og at kroppen hennes fungerer som den skal også i fremtiden.

«Jeg ønsker å ha en velfungerende kropp. Da kan jeg holde meg aktiv så lenge som mulig»

– Aquajogging, stavgang og yoga, som krever god muskelfunksjon og smidige ledd, utfører jeg uten problemer. Hagearbeid og friluftsaktiviteter, som sopp- og bærplukking, er en viktig del av livet mitt, og jeg kunne ikke holde på med dette uten en velfungerende kropp, oppsummerer Päivi.

Gjør som Päivi og tusenvis andre nordboere, gi Collagen Plus en sjanse du også!

Prøv Collagen Plus nå – spar 199 kr!

Collagen Plus inneholder ingredienser som er godkjente av norske myndigheter. Hele 82% er fornøyde med produktet vårt, og det er et av Nordens mest solgte kosttilskudd for ledd. Nå har vi et velkomsttilbud til deg – få Collagen Plus gratis i 30 dager (betal kun 79,- for frakt). Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill din prøvepakke her og spar 199 kr.

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

– Fingrene henger fortsatt med!

For Torill Elise Støback (76) fra Tromsø er naturen og friheten til å kunne oppleve noe av det viktigste i livet.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

    Felt merket med * er obligatorisk

    Posten

    Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

    Posten Norge leverer rett i din postkasse