– Bryt ned motstanderen, ikke kroppen!

Øystein Davidsen holder seg aktiv med hunden sin.

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 30. juni 2021


Å være i aktivitet er helt avgjørende for livskvaliteten til tidligere bryter Øystein Davidsen. For han er Collagen Plus et riktig og enkelt valg.

Øystein Davidsen (76) er tidligere toppidrettsutøver, og har i sin tid vunnet åtte NM-gull og ett NM-sølv i bryting, mellom 1966 og 1977. Han vant også kongepokalen i 1966 og 1972, og var president i Norges Bryteforbund i to omganger, sist frem til 2008. Årevis med hard trening som toppidrettsutøver merkes godt på kroppen, med belastninger og slitasje. Davidsen er derfor opptatt av tiltak som støtter opp under en sterk kropp og god helse. 

– Også i dag betyr det mye for meg og humøret mitt at jeg kan drive med fysisk aktivitet. At kroppen fungerer som den skal er tett forbundet med livsglede og trivsel.

Happy wife, happy life

Den tidligere medaljevinneren spilte også 13 år på A-laget for fotballklubben Urædd. Han er fortsatt aktiv og drar rett som det er på løpetur, spiller golf, tennis og squash. For å opprettholde kroppen og aktivitetsnivået, tar Øystein Collagen Plus.

– I flere år var jeg også trener for toppidrettsutøvere, flere av dem med internasjonale medaljer. Dette arbeidet, pluss min egen erfaring, har gjort meg bevisst på hvor viktig kosthold er for helsa. Men kosttilskudd har jeg vært skeptisk til. Det var kona, Ingebjørg, som foreslo at jeg skulle prøve Collagen Plus. Mulig hun gikk lei av klagingen min, ler han.

Etter en prøveperiode ble han overbevist om at tilskuddet er riktig for han.

– Jeg må si Collagen Plus er et riktig og enkelt valg for meg, og jeg anbefaler det til alle som ønsker å prøve

Prøv Collagen Plus nå – spar 199 kr!

Collagen Plus inneholder ingredienser som er godkjente av norske myndigheter. Hele 82% er fornøyde med produktet vårt, og det er et av Nordens mest solgte kosttilskudd for ledd. Nå har vi et velkomsttilbud til deg – få Collagen Plus gratis i 30 dager (betal kun 79,- for frakt). Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill din prøvepakke her og spar 199 kr.

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

– Fingrene henger fortsatt med!

For Torill Elise Støback (76) fra Tromsø er naturen og friheten til å kunne oppleve noe av det viktigste i livet.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

    Felt merket med * er obligatorisk

    Posten

    Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

    Posten Norge leverer rett i din postkasse