– Bryt ned motstanderen, ikke kroppen!

Øystein Davidsen holder seg aktiv med hunden sin.

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 4. desember 2020


Å være i aktivitet er helt avgjørende for livskvaliteten til tidligere proffbryter Øystein Davidsen. For ham er Collagen Plus et riktig og enkelt valg.

Øystein Davidsen (75) er tidligere proffbryter, og har i sin tid vunnet åtte NM-gull og ett NM-sølv mellom 1966 og 1977. Han vant også kongepokalen i 1966 og 1972, og var president i Norges Bryteforbund i to omganger, sist frem til 2008. Årevis med hard trening som profesjonell idrettsutøver merkes godt på kroppen, med belastninger og slitasje. Davidsen er derfor opptatt av tiltak som støtter opp under en sterk kropp og god helse. 

– Også i dag betyr det mye for meg og humøret mitt at jeg kan drive med fysisk aktivitet. At kroppen fungerer som den skal er tett forbundet med livsglede og trivsel.

Happy wife, happy life

Den tidligere medaljevinneren spilte også 13 år på A-laget for fotballklubben Urædd. Han er fortsatt aktiv og drar rett som det er på løpetur, spiller golf, tennis og squash. Øystein opprettholder kroppen og aktivitetsnivået han er vandt med. I tillegg tar han Collagen Plus.

– Med årene er jeg blitt enda mer bevisst hva kosthold gjør for helsa, men kosttilskudd har jeg vært skeptisk til. Det var kona, Ingebjørg, som foreslo at jeg skulle prøve Collagen Plus. Mulig hun gikk lei av klagingen min, ler han.

Etter en prøveperiode ble han overbevist om at tilskuddets ingredienser hjelper ham å opprettholde funksjonen til muskler og ledd.

– Jeg må si Collagen Plus er et riktig og enkelt valg for meg, og jeg anbefaler det til alle som vil ha en har aktiv hverdag!

Spesialtilbud til deg: Spar 398,- ved å bestille din prøvepakke her (kun frakt 79,-).

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Nyhet! Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

– Jeg vil ikke slutte med Collagen Plus

Bente Mikkelsen (61), Nesøya, setter stor pris på hverdagshelsen.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve NYE Collagen Plus GRATIS i 60 dager!*
    Felt merket med * er obligatorisk    Posten

    Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

    Posten Norge leverer rett i din postkasse