Selv om Ørjan er ung, har kroppens hans hatt godt av Collagen Plus. Her fullfører han nok et triathlon.

Ørjan Vågstøl (43): - Slik lever jeg i dag

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 11. juni 2020

Etter mange år som fotballspiller måtte Ørjan Vågstøl (43 år) legge karrieren på hylla, kun 30 år gammel. Det var ikke et lett valg å ta etter å ha vært aktiv på fotballbanen i alle år.

«Følte jeg måtte slutte med alt»

Ørjan Vågstøl bor i Bergen og har en hektisk hverdag som familiefar og en krevende fulltidsjobb. I tillegg bruker han mye tid på sin store treningsinteresse, og det går stort sett i trening til sykkel og triatlon-konkurranser. Han, kona Beate og fire barn tilbringer mye av fritiden på hytta ved Vøringsfossen.

I flere år har treningsfronten vært en berg-og-dalbane for Ørjan, preget av lange perioder hvor han ikke har trent. Han ble anbefalt å slutte med triathlon og sykling, men trening og aktivitet har vært viktig. Derfor trosset han rådene og begynte sakte men sikkert opptrening igjen. Likevel merket Ørjan at kroppen ikke spilte på lag. Prøv Collagen Plus selv her!

Dette var resultatet etter en måned

I oktober 2018 fikk Ørjan et tips fra en venn om Collagen Plus, og ble oppmerksom på kosttilskuddet. Han tvilte til å begynne med, men det var først da han så en reklame fra Collagen Plus at han slo til på et introduksjonstilbud. Ørjan forteller: – Jeg var og har alltid vært skeptisk til «helsekost», og har alltid tenkt at et variert kosthold dekker behovet. Men, jeg fant fort ut at jeg har ingenting å tape på å teste ut Collagen Plus.

I denne perioden var vestlendingen i en opptreningsfase og var fokusert på hvordan kroppen kjentes ut og måtte vurdere formen nøye. Selv om han trente mye sykling, løping, svømming og styrke, tenkte han raskt at «her har det skjedd noe». Allerede etter 3-4 uker var han sikker på at Collagen Plus var rett kosttilskudd for han: – Jeg har rett og slett fått en veldig bra hverdag, både med og uten trening. Og ikke minst er det bra for familien min, kone og 4 barn.

Ørjans råd til andre

Vågstøls motivasjon til å dele sin historie er å kunne stille opp for andre, for han vet at det er mange som har tilsvarende utfordringer som han hadde. Han har snakket godt om Collagen Plus til nære og kjære, men nå ønsker han å tipse andre til å ta kosttilskuddet.

– Jeg er så takknemlig for at begge knær fungerer, og at kroppen er så bra at jeg kan drive med det som gir meg mening. Jeg tar to kapsler med Collagen Plus hver dag, og det kommer jeg til å fortsette med.

Helsefunksjoner:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.

  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, samt normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar også til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor, som er viktig for skjelettet.
  • Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.

Andre erfaringer: