Ole Tufte anbefaler Collagen Plus

Ole Tufte (61): – Jeg ønsket å finne et kosttilskudd for ledd som tilfredsstilte mine krav, og falt for Collagen Plus.

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 6. mai 2022


Ole Tufte (61) har arbeidet med mennesker i over 28 år. Yrket hans er fysisk tungt, og samtidig som han hjelper andre ønsker Tufte å holde sin egen livskvalitet på topp. 

Ole har i en årrekke jobbet med mennesker, og han kjenner godt til utfordringene mange opplever i hverdagen knyttet til alder og belastninger. Han anbefaler riktig mosjon og et variert kosthold, slik at kroppen får grunnlag for normal funksjonalitet.

Alderen påvirker mange

– I jobben møter jeg mange som har behov for veiledning og oppfølging, forteller Tufte. Aldersgruppen han sikter spesielt til har gjerne passert 50, hvor kroppen tross alt har gjennomgått mange års vedvarende bruk. 

Ole Tufte forklarer videre: – Hendene er levebrødet mitt. For 6-7 år begynte jeg å tenke mer bevisst på at kroppen og hendene mine skal fungere livet ut, og jeg bestemte meg for i første omgang å legge om arbeidet. Etterhvert trappet jeg også ned på arbeidsmengden, men fant fort ut at jeg ikke trivdes med det. Jeg har lenge igjen av yrkeskarrieren, og målet er absolutt å holde på så lenge som mulig.

Ole er glad i å holde seg aktiv med ski, rulleski og fotball. Han tilbringer også fritiden sin med barnebarna.

Prøv Collagen Plus du også, og spar 199,- ved å bestille prøvepakke i dag!

Tuftes beste tips

Ole er glad i sin hektiske hverdag, og synes det er flott å ha en jobb å gå til som man trives med. Han ser for seg mange og gode år med kolleger, og tanken på en karriereomlegging er hverken fristende eller aktuell.

– Jeg brukte en del tid på undersøkelser for å finne et kosttilskudd med udenaturert kollagen, og kom frem til at Collagen Plus oppfylte mine kvalitetskrav.

– Den ryddige informasjonen, ingrediensene og måten produktet ble fremstilt på, gjorde at jeg fikk en god magefølelse, forklarer han. 

Kosttilskuddet tilfredsstilte kravene

I mitt yrke er jeg helt avhengig av hendene, hvor styrke og fleksibilitet er alfa og omega. Jeg ønsket å finne et kosttilskudd som tilfredsstilte mine krav, og falt for Collagen Plus.

Ole bestemte seg for å gi kosttilskuddet et forsøk, og begynte å ta 2 kapsler Collagen Plus hver dag. – Jeg fant ganske raskt ut at Collagen Plus dekket mitt behov. Etter å ha brukt produktet i seks uker, skjønte jeg at dette var kosttilskuddet jeg ville og måtte fortsette med.

Derfor anbefaler han Collagen Plus

Tufte er oppriktig begeistret for Collagen Plus. – Jeg er svært opptatt av etikk, og i min daglige jobb møter jeg mange som trenger rådgivning og veiledning. – Nå har jeg brukt Collagen Plus lenge nok til å være både overbevist og trygg på produktet. Derfor har jeg ingen problemer med å anbefale Collagen Plus til andre.

Prøv Collagen Plus nå – spar 199 kr!

Collagen Plus inneholder ingredienser som er godkjente av norske myndigheter. Hele 82% er fornøyde med produktet vårt, og det er et av Nordens mest solgte kosttilskudd for ledd. Nå har vi et velkomsttilbud til deg – få Collagen Plus gratis i 30 dager (betal kun 79,- for frakt). Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill din prøvepakke her og spar 199 kr.

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

– Barnebarnet er livets dessert

Evelyn Ness (55) har gått på dobbel dose Collagen Plus i hele 8 år! I dette intervjuet forteller hun mer om sine positive erfaringer.

Les mer »

Et liv uten begrensninger

Hans Petter Kristiansen (68) er sjeleglad for vennens råd om å prøve Collagen Plus, og han passer på å ta kosttilskuddet hver eneste dag. Les hans historie her.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

  Felt merket med * er obligatorisk

  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus® GRATIS i 30 dager!*

   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer
   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse