Oddbjørg Randal (76) fra Høyanger elsker å danse, og tar to kapsler Collagen Plus hver dag.

– Derfor tar jeg Collagen Plus

Av:  BioMed Pharma | Oppdatert: 11. juni 2020

– Det er så gøy å danse, jeg kan fint holde på uten pause gjennom fire – fem danser uten å bli støl og sliten. Hører jeg en rivende Elvis-låt, ja da må jeg opp å røre på meg, ler Oddbjørg Randal (76) fra Høyanger.

Oddbjørg Randal reiser gjerne på dansegalla for å svinge seg på parketten, og er overlykkelig for at beina fortsatt henger med. – Det er kanskje litt harry, sønnen min erter meg litt for det, ler mor til tre og dedikert bestemor til fire. – Men det er veldig gøy, alle som er der liker jo å danse, forteller den sporty vestlendingen som også danser leikarring, reinlender og gammeldans.

Kjenner på alderen

Oddbjørg innrømmer at hun er heldig som er sprek for alderen, og fortsatt lett nok på foten til å følge med i dansen. Men hun tenker av og til på at hun slett ikke blir yngre.

– Å ha helse og fysikk i orden er kjempeviktig for at jeg skal trives og kunne følge med på aktiviteter, leke med barnebarna og dyrke mine interesser som dans. 

Uten helsa i behold ville hverdagen blitt traurig og stillesittende, sier hun bestemt.

Er sjeleglad hun tok imot venninnes råd

Det var i februar 2017 at en god venninne tipset Oddbjørg om Collagen Plus. – Hun var så begeistret for kosttilskuddet og nødet meg til å prøve, så jeg tenkte hvorfor ikke. Fire uker etter jeg begynte å ta Collagen Plus, var jeg overbevist om at det var helt riktig produkt for meg.

Oddbjørg forklarer: – Jeg er ikke typen som kaster meg over alt nytt, egentlig er jeg nok litt skeptisk til slike «piller», men jeg stoler på venninna mi.

– Nå stoler jeg helt klart på de to kapslene med Collagen Plus jeg tar hver dag!

Helsefunksjoner:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.

  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, samt normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar også til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor, som er viktig for skjelettet.

  • Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.

Andre erfaringer: