Dansen slutter aldri med Collagen Plus

Oddbjørg Randal (77) fra Høyanger elsker å danse, og tar to kapsler Collagen Plus hver dag.

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 7. april 2021


– Det er så gøy å danse, og jeg kan fint holde på uten pause gjennom fire – fem sanger, uten å bli sliten. Hører jeg en rivende Elvis-låt så må jeg opp å røre på meg!

Oddbjørg Randal (77) fra Høyanger ler begeistret. Hun reiser på dansegalla så ofte hun kan, og svinger seg på parketten. Hun er overlykkelig for at beina fortsatt henger med.

– Det er kanskje litt harry, sønnen min erter meg litt, sier den sporty vestlendingen, som danser både leikarring, reinlender og gammeldans.

Slipper å kjenne på alderen

Oddbjørg mener at hun er sprek for alderen, og sjeleglad for at hun fortsatt lett nok på foten til å følge med i dansen. Men hun tenker på at hun slett ikke blir yngre.

– Å ha helse og fysikk i orden er kjempeviktig for at jeg skal kunne danse. Det er en belastning på både muskler og ledd, sier hun.

Et tilskudd for glede

Oddbjørg tar sin dose Collagen Plus daglig, og det har hun gjort siden hun ble tipset om kosttilskuddet for noen år siden.

– Min venninne var så begeistret og nødet meg til å prøve. Det har jeg ikke angret på, sier Oddbjørg, som også er dedikert bestemor til fire barn.

– Å kunne leke med barnebarna er også kjempeviktig for meg. Uten god helsa og en fungerende kropp ville hverdagen blitt traurig og stillesittende, tror hun bestemt.

Prøv Collagen Plus nå – spar 199 kr!

Collagen Plus inneholder ingredienser som er godkjente av norske myndigheter. Hele 82% er fornøyde med produktet vårt, og det er et av Nordens mest solgte kosttilskudd for ledd. Nå har vi et velkomsttilbud til deg – få Collagen Plus gratis i 30 dager (betal kun 79,- for frakt). Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill din prøvepakke her og spar 199 kr.

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

– Yoga og Collagen Plus hjelper meg å holde meg smidig

Päivi Immonen (66) er veldig glad i en aktiv livsstil, og driver gjerne med blant annet aquajogging, stavgang og yoga. Päivi ønsker å fortsette med hobbyene sine så lenge som mulig, og det krever gode muskler og ledd.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

  Felt merket med * er obligatorisk

  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus® GRATIS i 30 dager!*

   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer
   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse