Kjell hadde ikke noe å tape

Kjell Bjerke (70) hadde ikke noe å tape på å prøve leddproduktet Collagen Plus.

Av: BioMed Pharma | Publisert 29. juni 2021


Kjell Bjerke (70) fant tilbake til formen med Collagen Plus.

At Kjell Bjerke var aktiv i ungdommen tror han er mye av grunnen til at han er det fortsatt.

– Da vi var unge drev vi med alt mulig, både skihopp og ishockey. I våre øyne var vi profesjonelle, men det var da bare fritidsaktiviteter, sier han.

Men skillet mellom fritidsaktivitetene og jobb har aldri vært så tydelige for Bjerke. Han har jobbet både som snekker og bussjåfør, og spilt i band i 40 år. Han hadde eget snekkerfirma frem til legen ga forbud mot å bære over 20 kg. I dag er han pensjonist, men har fremdeles litt uklare skiller og kjører buss når han får lyst. Ellers bruker han tid på å gå i skog og mark.

– Jeg hadde ikke noe å tape

I en vanskelig periode merket Kjell at kroppen ikke spilte på lag. Fingrene og knærne var ikke helt med lengre. Han følte at han ikke kunne gjøre de store tingene, bare vanlig liv, som for eksempel å gå turer med hunden sin eller spille piano. Kjell begynte å se seg om etter et tilskudd som kunne bidra.

– Jeg prøvde Collagen Plus, men sluttet etter noen måneder. Jeg er av den utålmodige typen som ikke orker å vente på resultatene. Han ler. Han bestemte seg likevel for å gi kosttilskuddet en sjanse til. – Jeg kom til det punkt hvor jeg ikke hadde noe å tape. Etter drøyt fire måneder ble jeg fornøyd, forteller han. Nå kan Kjell gå tur og spille piano hver eneste dag.

– Jeg kan med hånden på hjertet si at mine ledd fungerer som jeg vil. Nå har jeg tatt Collagen Plus i litt over ett år, og kommer aldri til å slutte.

Prøv Collagen Plus nå – spar 199 kr!

Collagen Plus inneholder ingredienser som er godkjente av norske myndigheter. Hele 82% er fornøyde med produktet vårt, og det er et av Nordens mest solgte kosttilskudd for ledd. Nå har vi et velkomsttilbud til deg – få Collagen Plus gratis i 30 dager (betal kun 79,- for frakt). Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill din prøvepakke her og spar 199 kr.

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

– Det føles godt å være gull verdt

Etter 7 år som Collagen Plus kunde, er Randi Hundal (70) fast bestemt at kosttilskuddet er nødvendig for henne.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

  Felt merket med * er obligatorisk

  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus® GRATIS i 30 dager!*

   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer
   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse