Et liv uten begrensninger

Collagen plus

Hans-Petters viktigste hobby er golf. Med Collagen Plus i bagen kan han holde på lenge ennå.

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 7. april 2021


Hans-Petter Kristiansen (66) fra Fetsund trives aller best på golfbanen. Gjennom årene har han trasket flere mil på gressmatta. Den sjarmerende pensjonisten er glad formen holder og helsa er god, og han er overbevist om at fysisk aktivitet er nøkkelen til et langt og godt liv.

– Heldigvis har ikke hobbyen min noen aldersgrense, sier han.

På favorittbanen Miklagard Golf på Kløfta i Oslo har han fast tilholdssted fire dager i uken. Om sommeren i alle fall. Vintersesongene tilbringer Hans-Petter i Thailand, som er kjent for å ha noen av Asias beste golfbaner.

– Faren min fikk meg interessert i golf. Han begynte å spille som 73-åring og holdt på til han var 90! Det har jeg også lyst til, sier Hans-Petter.

Han har holdt på i 22 år nå, og ønsket om å kunne fortsette fikk ham til å prøve kosttilskuddet Collagen Plus, som bidrar til å opprettholde leddenes normale funksjon. – Tanken på å måtte legge golfkøllene på hylla er rett og slett deprimerende, sier han.

Hans Petter forteller videre: – Det var faren min som fikk meg interessert i golf. Han begynte å spille som 73-åring og holdt på til han var 90! Golf er tydeligvis en familielidenskap, for sønnen spiller også golf, og det på 22. året.

Golf krever god fysikk

Det er et velkjent utsagt at «golf er ikke sport», men alle som utøver aktiviteten vet hvor viktig det er med styrke og smidighet for å mestre teknikken.

– God fysikk er en fordel, for det blir mye trasking med tung golfbag over skulderen i løpet av en hel dag på banen. Dessuten kreves smidighet for å få til den helt riktige svingen på golfkølla, og et godt og fast tak for å styre ballen i riktig retning, sier Hans Petter.

Med Collagen Plus i golfbagen er Hans Petter fortsatt på golfbanen så ofte han kan, og øver på den riktige svingen.

– Det eneste handikap jeg snakker om er i golf. Og nå vil jeg spre det glade budskap – gi Collagen Plus en sjanse og du vil ikke angre!

Ny og bedre

Nå har Collagen Plus blitt ny og enda bedre. Collagen Plus er nå beriket med Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill nå og få 60 dagers gratis forbruk (frakt kun 79,-). Spesialtilbud til deg: Spar 398,- ved å bestille din prøvepakke her.

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Nyhet! Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

– Det føles godt å være gull verdt

Etter 7 år som Collagen Plus kunde, er Randi Hundal (69) fast bestemt at kosttilskuddet er nødvendig for henne.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve NYE Collagen Plus GRATIS i 60 dager!*
  Felt merket med * er obligatorisk  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve NYE Collagen Plus® GRATIS i 60 dager!*


   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer

   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse