– Endelig kan jeg gjøre det jeg liker best!

Trine Haltvik lever og ånder for håndball.

Av: BioMed Pharma | Publisert 19. mai 2023


Tidligere håndballspiller på landslaget, Trine Haltvik, er glad for at kroppen fortsatt holder og at hun kan være aktiv. En periode slet hun med knærne og det stoppet henne fra å gjøre det hun hadde lyst til.

Trine Haltvik kviet seg for å delta på veteran-NM i håndball og slet med å løpe mer enn tre kilometer, men etter at hun startet med kosttilskuddet Collagen Plus for 2,5 år siden begynte ting å endre seg.

1996. Sommer-OL i Atlanta. FOTO: Erik Johansen / NTB

Kroppen sa stopp

Etter en lang karriere på håndballbanen merket Trine Haltvik at knærne ikke var som før. Hun turte ikke lenger å melde seg på Veteran NM, og kviet seg for å delta på treningen med jentene som hun er trener for, rett og slett fordi hun ikke visste om kroppen ville tåle det.

Collagen Plus endret alt

Etter å ha sett en kampanje for Collagen Plus, tenkte hun at hun ikke hadde noe å tape på å prøve, og det har hun ikke angret på. Med Collagen Plus fikk hun hjelp, og knærne føltes komfortable:

– Jeg elsker jobben min som håndballtrener, og nå er jeg overbevist om at jeg gjør den jobben enda bedre enn før. Nå løper jeg om kapp med spillerne, og deltar også aktivt på treningene.

– Nå løper jeg som aldri før og har satt meg et mål

Det er så deilig at jeg nå kan være i aktivitet igjen, nå er det gøy å være med i hallen og kaste litt med jentene og føle seg i god form. Nå løper jeg som aldri før, ti kilometer på asfalt går som smurt, så nå er det faktisk sånn at jeg kan tenke meg å løpe halvmaraton.

1,5 millioner nordmenn sliter med stive og ukomfortable ledd. Er du en av dem?

Stive og ukomfortable ledd kan gå utover den generelle livskvaliteten. Når du blir eldre blir ledd og muskler stivere enn tidligere, og dette begynner allerede i slutten av 20-årene. Etter fylte 50 år sliter svært mange nordmenn med stive og ukomfortable muskler og ledd fra tid til annen.

Det skjer mye i kroppen fra man er 20 til man er pensjonist. Løping, trappegang, bæring og sitte på huk – mange aktiviteter både på arbeid og fritid innebærer ulike bevegelser, smidighet og mobilitet. Å kunne være i normal aktivitet, som å gå i nedoverbakke og trapper, er noe som de fleste ikke tenker over er et problem. Å bli eldre og samtidig beholde en kropp som er alminnelig spenstig, sterk og fleksibel, er for mange ensbetydende med hverdagsglede og frihet.

Hva inneholder dette kosttilskuddet?

Collagen Plus er utviklet og produsert i Norge etter farmasøytisk standard (GMP), og de nøye utvalgte råvarene blir levert av vår norske produsent med mikrobiologisk sertifikat. Collagen Plus med Boswellia serrata for komfortable ledd, inneholder også kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan, antioksidanten vitamin C, og dekker også dagsbehovet for vitamin D.  

– Jeg anbefaler alle å prøve Collagen Plus

Mitt råd til andre som sliter med leddene: Prøv Collagen Plus, det er virkelig verdt det. Og så håper jeg at det fungerer like bra for dem, for meg har det vært helt gull.

Prøv Collagen Plus nå – spar 199 kr!

Collagen Plus inneholder ingredienser som er godkjente av norske myndigheter. Hele 82% er fornøyde med produktet vårt, og det er et av Nordens mest solgte kosttilskudd for ledd. Nå har vi et velkomsttilbud til deg – få Collagen Plus gratis i 30 dager (betal kun 79,- for frakt). Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill din prøvepakke her og spar 199 kr.

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

– Det føles godt å være gull verdt

Etter 7 år som Collagen Plus kunde, er Randi Hundal (70) fast bestemt at kosttilskuddet er nødvendig for henne.

Les mer »

– Barnebarnet er livets dessert

Evelyn Ness (55) har gått på dobbel dose Collagen Plus i hele 8 år! I dette intervjuet forteller hun mer om sine positive erfaringer.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

  Felt merket med * er obligatorisk

  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus® GRATIS i 30 dager!*

   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer
   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse