– Jeg vil aldri slutte med Collagen Plus

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 26. oktober 2020


Det Bente Mikkelsen (62) fra Nesøya liker aller best, er å danse og være aktiv med barnebarnet. Hun er opptatt av å fungere i hverdagen, men samtidig ha et rikt liv uten begrensninger. Som mange andre, opplever hun alderen på kroppen, men vil fortsette å dyrke sine interesser.

I ungdommen var Bente aktiv utøver i selskapsdans, og er i dag gift med dansepartneren sin. – Å danse gir meg livsglede, forteller Bente med glød. – Det nytter ikke å være en “stivpinne” når man skal svinge seg på dansegulvet! Sprek og spretten, det er målet, fastslår hun med et glimt i øyet.

– Jeg kan ikke være stiv som en stokk når jeg skal danse!

Å være aktiv påvirker selvbildet

– For meg er det meningsfullt å være vital og aktiv. Noen har det slik at de må ”gå seg til” hver gang de reiser seg, og jeg tenker at det må være frustrerende, samt hemme både livsglede og selvbilde.

Bente forklarer videre: – Jeg er bare 62 år, og vet jo at jeg ikke blir yngre. På vinteren liker jeg å gå på ski med familien og venninnene mine, og i fjor måtte jeg jobbe for å klare å henge med i sporet. Jeg vil jo fortsette å nyte skiturer i skog og mark, og begynte å tenke enda mer på mosjon og kosthold. 

Nå er jeg overbevist!

Det var venninner som fikk Bente til å prøve Collagen Plus. Selv om hun var skeptisk, lot hun seg overtale.

– Collagen Plus passer jeg på å spise hver eneste dag. Jeg var på nære nippet ved å slutte å bruke kosttilskuddet, jeg er litt utålmodig. Men etter 7 måneder ble jeg overbevist om at valget jeg hadde tatt var riktig. Så jeg er rett og slett overbevist og må si at jeg nå ikke vil slutte med Collagen Plus!

Prøv Collagen Plus gratis selv her (kun 79,- i frakt).

Helsefunksjoner:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.

  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, samt normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar også til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor.
  • Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.

Andre erfaringer:

– Vær tålmodig, gi kroppen tid!

Torill Elise Støback (75) fra Tromsø lever et aktivt liv som pensjonist. – Kroppen endrer seg ikke over natten, så gi Collagen Plus tid!

Les mer »

© BioMed Pharma AS 2020. All Rights Reserved.

Tlf: 62022300 | E-post: post@biomed-pharma.no