Helsegevinster godkjent av norske myndigheter

Collagen Plus er utviklet og produsert i Norge etter farmasøytisk standard (GMP), og de nøye utvalgte råvarene blir levert av vår norske produsent med mikrobiologisk sertifikat. Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, Boswellia serrata, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D. Her kan du lese om hvilke helsegevinster som er godkjent av norske myndigheter:


Slik bruker du Collagen Plus

Ledd

Collagen Plus inneholder konsentrerte kilder av udenaturert kollagen type I og II, virgin lakseolje fra Vestlandet, mangan, vitaminene C og D, samt den nyeste ingrediensen Boswellia serrata. Ved å inkludere dette har vi forbedret den velkjente oppskriften på Collagen Plus, uten å fjerne andre ingredienser. Ekstraktet er et naturmiddel, som utvinnes av sevjen fra et tre i India. Indere har brukt produktet i flere århundrer for dens egenskaper.

Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.


Muskler, knokler og skjelett

Bevegelsesapparatet består av et skjelettsystem betegnet som kroppens «reisverk», og omfatter alle knokler, ledd, bindevev og leddbånd som gir kroppen støtte og bevegelse. Muskulaturen er kroppens «motor» og tilsvarer den delen av bevegelsesapparatet som gir kraft og styrke. Bevegelsesapparatet gjør det mulig å holde seg i bevegelse og ha en normalt aktiv i hverdagen. Collagen Plus inneholder vitamin D, og vitaminet dekker vårt dagsbehov. 

Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler og normal muskelfunksjon. 
Vitamin D bidrar til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor.


Brusk

Brusk utgjør glideflatene i alle ledd, og fungerer som kroppens naturlige støtdempere. Brusk får ledd til å bevege seg jevnt og friksjonsfritt, og består hovedsakelig av vann og det faste bindemiddelet kollagen. Collagen Plus inneholder vitamin C. 

Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon. 


Bindevev

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, og gir strekkstyrke og trykkfasthet. I Collagen Plus har vi tilsatt antioksidanten mangan.

Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev.


Cellene

Vi blir angrepet flere tusen ganger av frie radikaler i døgnet. Hard trening, solstråling, ubalansert kosthold, røyking, miljøgifter og stress kan skape en ubalanse mellom frie radikaler og de gode antioksidantene. Dette kaller vi oksidativt stress, hvilket kan sammenliknes med det som skjer når et overskåret eple blir brunt eller en spiker ruster. Collagen Plus inneholder antioksidantene mangan og vitamin C. 

Mangan bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

  Felt merket med * er obligatorisk

  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus® GRATIS i 30 dager!*

   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer
   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse