Collagen Plus inneholder virkestoffer som har dokumentert funksjon i kroppen

Collagen Plus er utviklet og produsert i Norge etter farmasøytisk standard (GMP), og de nøye utvalgte råvarene blir levert av vår norske produsent med mikrobiologisk sertifikat. Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.

Collagen Plus inneholder virkestoffer med flere funksjoner i kroppen: 

Muskler, knokler og skjelett

Bevegelsesapparatet består av et skjelettsystem betegnet som kroppens «reisverk», og omfatter alle knokler, ledd, bindevev og leddbånd som gir kroppen støtte og bevegelse. Muskulaturen er kroppens «motor» og tilsvarer den delen av bevegelsesapparatet som gir kraft og styrke. Bevegelsesapparatet gjør det mulig å være rørlig og holde seg normalt aktiv i hverdagen. Collagen Plus inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normale knokler, samt normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor som er viktig for et normalt skjelett. Collagen Plus dekker også det daglige behovet for vitamin D, som bidrar til å bevare en normal muskelfunksjon.

Brusk

Brusk utgjør glideflatene i alle ledd, og fungerer som kroppens naturlige støtdempere. Brusk får ledd til å bevege seg jevnt og friksjonsfritt, og består hovedsakelig av vann og det faste bindemiddelet kollagen. Collagen Plus inneholder vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.

Bindevev

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, og gir strekkstyrke og trykkfasthet. Mineralet mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev.

Cellene

Vi blir angrepet flere tusen ganger av frie radikaler i døgnet. Eksempelvis kan hard trening, solstråling, ubalansert kosthold, røyking, miljøgifter og stress skape en ubalanse mellom frie radikaler og de gode antioksidantene. Dette kaller vi oksidativt stress, hvilket kan sammenliknes med det som skjer når fett harskner, et overskåret eple blir brunt eller en spiker ruster. Antioksidanter som mangan og vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.