Ofte stilte spørsmål om Collagen Plus

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 6. mai 2022


Vi snakker med hundrevis av kunder hver dag, og vi har samlet sammen spørsmålene de fleste av dere lurer på her.

Hvordan fungerer abonnementet?

SvarDet skal være enkelt og greit å handle hos oss. Du får derfor forsendelsene direkte levert i postkassen din, slik at du er sikker på å aldri gå tom for kapsler. Den første forsendelsen blir levert innen 10 dager, og inneholder gratis forbruk for en måned – du betaler kun porto kr 79. Deretter får du levert Collagen Plus hver 4. måned for kr 796, og vi spanderer alltid portoen!

 • Gratis levering direkte i postkassen
 • Du får alltid ferske produkter
 • Du går aldri tom for kapsler
 • Ingen bindings- eller kjøpsforpliktelse
 • Fleksibel levering, skreddersydd for deg
 • Ingen forhåndsbetaling

Kan jeg tilpasse leveringene?

Svar: Du kan endre leveringene akkurat som du vil. Ta en pause, stopp eller korriger tidsintervallet som du ønsker, vår hyggelige kundeservice hjelper deg på best mulig måte slik at du blir fornøyd. Ring oss på telefon 62 02 23 00 man-fre 08.00-15.00, eller send en mail til post@biomed-pharma.no. For å gi deg maksimal frihet, fleksibilitet og topp kundeservice, er det heller ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet.

Husk! Tar du dobbel dose, gi beskjed til kundeservice så tilpasser de din neste leveranse!

Hva inneholder Collagen Plus?

Svar: Anbefalt dagsdose á 2 kapsler, inneholder 100mg Boswellia serrata, 1000 mg virgin lakseolje fra Vestlandet i Norge, 100 mg udenaturert kollagen type I og II fra kylling, 1 mg mangan, 100 mg vitamin C og 16 µg vitamin D. Selve kapselskallet er laget av gelatin fra storfe.

Hva er spesielt med kollagenet i Collagen Plus?

Svar: Collagen Plus inneholder udenaturert kollagen type I og II. Kollagen type I finnes i hud, sener, hår og kar, mens kollagen type II er den viktigste bestanddelen i brusk. I Collagen Plus er hovedinnholdet fra udenaturert kollagen type II fra kylling, men det finnes spor av type I. At vi velger å bruke udenaturert kollagen, betyr at du får i deg en kollagen hvor råvaren ikke er kjemisk bearbeidet. Vi velger kun ingredienser av ypperste kvalitet, og vi er glad for å kunne tilby denne formen for kollagen til våre kunder.

Hvorfor brukes udenaturert kollagen?

Vi bruker udenaturert kollagen som betyr at du får i deg kollagen, uten kjemisk behandling eller varmebehandling av råvare (uprosessert kollagen). Vi velger kun ingredienser av beste kvalitet og denne typen kollagen er vi glade for at vi kan tilby våre kunder.

Hvor lenge og hvor mange kapsler må jeg ta?

Svar: Du får prøve Collagen Plus i 30 dager helt kostnadsfritt*, ettersom det kan ta tid for kroppen å omstille seg. Vi anbefaler å bruke 2 – 4 kapsler daglig, slik at virkestoffene i Collagen Plus får mulighet tilpasset seg kroppen din. Hvordan bruken av kosttilskuddet oppleves er helt individuelt, men tilbakemeldingene fra våre kunder er å ha nok tålmodighet, og ta kapslene jevnt og kontinuerlig. Husk også at Collagen Plus inneholder mange nyttige næringsstoffer som omega 3, vitaminer og mineraler. 

Tips! Sett Collagen Plus tilgjengelig og godt synlig. Mange liker å ha boksen fremme på kjøkkenbenken, slik at de ikke glemmer å ta kapslene!

Er det noe jeg må å ta hensyn til når jeg spiser Collagen Plus?

Svar: Tar du kapslene på tom mage, kan det i svært få tilfeller forekomme løs mage. Vi foreslår at du tar kapslene sammen med mat, gjerne til et måltid som middag. Hvis du tar livsviktige medisiner og er i tvil om det er forenelig med kosttilskudd, anbefaler vi at du tar kontakt med din fastlege.  

Hvordan bør jeg ta Collagen Plus hvis jeg tar dobbel dose?

For at kroppen skal kunne ta opp Collagen Plus på best mulig måte, anbefaler vi at de som tar dobbel dose fordeler dagsdosen ved å ta to kapsler på morgenen og to kapsler på kvelden. Om du må tilpasse antall esker, ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg.

Er Collagen Plus norsk?

Svar: Collagen Plus er et kosttilskudd som er utviklet og produsert i Norge. Selskapet Pharmatech utenfor Fredrikstad fremstiller Collagen Plus på deres hypermoderne fabrikk, etter farmasøytisk standard Good Manufacturing Practice (GMP).  

Har dere en medlemsklubb?

Svar: Ja, det har vi. Ved ditt første kjøp, få du som kunde hos oss et gratis medlemskap i fordelsklubben PLUS. Du mottar eksklusive kundefordeler, rabatter og VIP-tilbud. Medlemskapet gir deg alltid fri frakt etter første leveranse og vi leverer selvfølgelig rett i postkassen.

Hvem er kundene dere fremstiller i markedsføringen?

Svar: Vi mottar daglig flotte tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som både gleder og rører oss. Mange anbefaler Collagen Plus til familie, venner og kjente, og ønsker å stå fram med sin opplevelse av kosttilskuddet.  Alle våre kundehistorier er derfor virkelige fortellinger fra glade og aktive kunder, som håper at andre skal få kjenne på den ekte Collagen Plus-følelsen. Vi synes det er flott å få lov til å videreformidle våre kunders selvopplevde erfaringer, fordi det er brukeren som kjenner seg selv og sin kropp aller best. Send gjerne inn en mail til post@biomed-pharma.no og del din historie

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Har du fått med deg dette?

AvtaleGiro til våre kunder

Avtalegiro til våre kunder

Les mer »

Sertifisert Trygg e-Handel

Trygg e-Handel er en sertifisering for nettbutikker som driftes av Virke e-Handel. Collagenplus.no er godkjent av Trygg e-Handel.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

  Felt merket med * er obligatorisk

  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus® GRATIS i 30 dager!*

   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer
   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse