Suksesshistorien bak Collagen Plus: Et magisk eventyr uten sidestykke!

Collagen Plus har blitt et av Norges mest solgte kosttilskudd for ledd og muskler

Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 28. juni 2021


Collagen Plus ble raskt ett av Norges mest omtalte kosttilskudd. Historien bak suksessen og hvordan kosttilskuddet ble til, fortelles av gründer Aasmund Brevik.

Det begynte med noen melkekartonger

Familiefar og hobbygolfer Aasmund Brevik er en av grunnleggerne bak kosttilskuddet Collagen Plus. Han forteller ivrig om hvordan hans første idé om kosttilskuddet ble dannet:

– Mange jeg kjenner opplever utfordringer i hverdagen knyttet til alderen, og jeg merket selv at jeg ikke akkurat ble yngre. Å ikke klare å bære med seg mer enn én melkekartong i hver handlepose, er noe ingen bør oppleve. 

Når man er ung er man nærmest udødelig. Men etter hvert som årene siger på innser man at kroppen ikke akkurat blir yngre selv om sinnet står stand by.

Revolusjonerende ingrediens

En dag ble Aasmund oppringt av en bekjent, som eier et av Nord-Europas største laboratorier innen forskning og produksjon av helsekost. – Han fortalte meg om en ny og spennende ingrediens som han kalte udenaturert kollagen type II. Han tilbød meg å teste produktet, og mente det var vel verdt et forsøk. Jeg er en entusiastisk golfspiller, og jeg kjente at entusiasmen smittet og jeg takket heldigvis ja.

Spar 398,- ved å bestille NYE Collagen Plus her

Aasmund begynte å teste seg selv etter å ha tatt kapsler med kollagen daglig i 3-4 uker. – Jeg gikk på butikken og handlet med meg flere melkekartonger i hver pose. Det gikk strålende, bortsett fra at jeg hadde melk i ukesvis, sier han.

Henvendelser fra bekjente

– Lidenskapen min er golf og det betyr trasking i mange kilometer på gressmatta. Det er ikke uvanlig å kjenne det i kroppen i forbindelse med idretten, og jeg kjenner flere hobbygolfere som nå har begynt å kjøre golfbil. Flere henvendte seg til meg og lurte på hva jeg hadde gjort, og ved hjelp av min bekjent, fikk jeg tak i mer kosttilskudd slik at alle som ville, fikk prøve kapslene.

Bestill din prøvepakke gratis med NYE Collagen Plus i dag (kun frakt 79,-)

Aasmund med suksessproduktet Collagen Plus

Kollagen ble den nye snakkisen

Hvordan Collagen Plus ble en «snakkis», forklarer Aasmund slik: – Jeg fikk overraskende mange positive tilbakemeldinger, hvilket overbeviste meg om at dette produktet hadde noe for seg. Jeg fortsatte med å gi bort en pakke til alle som ville prøve, og ryktet spredte seg nesten av seg selv.

Etter hvert begynte stadig flere med Collagen Plus, og i dag er det flere hundretusener som har prøvd Collagen Plus. –Det er en fantastisk tanke at én telefon og noen melkekartonger har så mye å si i hverdagen for så mange, avslutter han.

Ny og bedre

Nå har Collagen Plus blitt ny og enda bedre. Collagen Plus er nå beriket med Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill nå og få 60 dagers gratis forbruk (frakt kun 79,-). Spesialtilbud til deg: Spar 398,- ved å bestille din prøvepakke her.

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Nyhet! Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Andre erfaringer:

Et liv uten begrensninger

Hans Petter Kristiansen (68) er sjeleglad for vennens råd om å prøve Collagen Plus, og han passer på å ta kosttilskuddet hver eneste dag. Les hans historie her.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve NYE Collagen Plus GRATIS* i 60 dager!
  Felt merket med * er obligatorisk  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve NYE Collagen Plus® GRATIS i 60 dager!*


   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer

   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse