Prøv bestselgeren mot ubehag i leddene

Av: Collagen Plus | Oppdatert 14. desember 2022

___________________________________________________________________________________________________________________

Mange sliter med ubehag i leddene, som ofte går ut over hverdagen og overskuddet. Du er ikke alene, om dette også gjelder deg.

Du har sikkert sett filmene våre på TV. Siden 2014 har Collagen Plus blitt stadig mer populært, og til nå har over 200.000 nordmenn prøvd leddproduktet.

Vi kan trygt si at Collagen Plus har blitt folkefavoritten for ledd og muskler. Hele 97% av våre kunder sier at de ville anbefalt Collagen Plus til en venn.

Vi er veldig stolte over at fornøyde Collagen Plus kunder velger å fortelle sin historie, på TV skjermen og på våre nettsider.

1,5 millioner nordmenn sliter med stive og ukomfortable ledd. Er du en av dem?

Stive og ukomfortable ledd kan gå utover den generelle livskvaliteten. Når du blir eldre blir ledd og muskler stivere enn tidligere, og dette begynner allerede i slutten av 20-årene. Etter fylte 50 år sliter svært mange nordmenn med stive og ukomfortable muskler og ledd fra tid til annen.

Det skjer mye i kroppen fra man er 20 til man er pensjonist. Løping, trappegang, bæring og sitte på huk – mange aktiviteter både på arbeid og fritid innebærer ulike bevegelser, smidighet og mobilitet. Å bli eldre og samtidig beholde en kropp som er alminnelig spenstig, sterk og fleksibel, er for mange ensbetydende med hverdagsglede og frihet.

Hva inneholder dette kosttilskuddet?

Collagen Plus® er utviklet for å hjelpe mot ubehag i leddene. Produktet inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan, vitamin C og urten Boswellia serrata, som bidrar til å holde leddene komfortable. Collagen Plus® dekker også dagsbehovet for vitamin D.

Collagen Plus® er utviklet og produsert på Rolvsøy, utenfor Fredrikstad med høye kvalitetskrav.

Siden 2014 har over 200 000 nordmenn spist dette for å få mykere og mer komfortable ledd og muskler.

Prøv folkefavoritten Collagen Plus GRATIS* i 30 dager

Kjell Bjerke slet med å gå tur i skog og mark

At Kjell Bjerke (70) var aktiv i ungdommen tror han er mye av grunnen til at han er det fortsatt.

Kjell Bjerke (70) er trofast Collagen Plus-kunde

– Da vi var unge drev vi med alt mulig, både skihopp og ishockey. I våre øyne var vi profesjonelle, men det var da bare fritidsaktiviteter, sier han.

Men skillet mellom fritidsaktivitetene og jobb har aldri vært så tydelige for Bjerke. Han har jobbet både som snekker og bussjåfør, og spilt i band i 40 år. Han hadde eget snekkerfirma frem til legen ga forbud mot å bære over 20 kg. I dag er han pensjonist, men har fremdeles litt uklare skiller og kjører buss når han får lyst. Ellers bruker han tid på å gå i skog og mark.

– Jeg hadde ikke noe å tape

I en vanskelig periode merket Kjell at kroppen ikke spilte på lag. Fingrene og knærne var ikke helt med lengre. Han følte at han ikke kunne gjøre de store tingene, som for eksempel å gå turer i skogen eller spille piano. Kjell begynte å se seg om etter et tilskudd som kunne bidra.

– Jeg prøvde dette, men sluttet etter noen måneder. Jeg er av den utålmodige typen som ikke orker å vente på resultatene.

Han ler, før han forteller at han likevel bestemte seg for å gi kosttilskuddet en sjanse til. Jeg kom til det punkt hvor jeg ikke hadde noe å tape. Etter drøyt fire måneder ble jeg fornøyd, forteller han. Nå kan Kjell gå tur og spille piano hver eneste dag.

– Jeg kan med hånden på hjertet si at mine ledd fungerer som jeg vil. Nå har jeg spist dette hver dag i litt over ett år, og kommer aldri til å slutte.

Massasjeterapeuten anbefaler dette

– Jeg vil fortsette med et aktivt liv, og anbefaler også de jeg behandler å være i bevegelse. Som massasjeterapeut behandler jeg daglig mennesker med ubehag i ledd og muskler. Med alderen merker også jeg at ikke alt er som før, forteller massasjeterapeuten Johnny Nilsen.

Massasjeterapeut Johnny Nilsen må ha komfortable ledd for å fungere

Nilsen fortsetter:

– Jeg må ha komfortable ledd for å fungere. Jeg vil fortsette med et aktivt liv, og anbefaler også de jeg behandler å være i bevegelse, fortsetter han og oppmuntrer flere mennesker til å ta vare på seg selv.

Alle som vil ha komfortable ledd bør prøve Collagen Plus

Elin er en aktiv kvinne som elsker å danse.

– Når alderen setter inn kan vi få problemer med både ledd og bevegelighet. For at jeg skal kunne leve slik jeg ønsker, er det viktig at kroppen min spiller på lag.

– Jeg er aktiv, og jeg elsker å danse.  Da er det viktig at kroppen min fungerer, og da må leddene mine være komfortable. Collagen Plus er blitt en del av livet mitt nå. Alle som vil ha komfortable ledd bør prøve det.

«Akkurat som en sykkel trenger olje, trenger også kroppen stell»

Ole Tufte (61) har arbeidet med mennesker i over 28 år. Yrket hans er fysisk tungt, og samtidig som han hjelper andre ønsker Tufte å holde sin egen livskvalitet på topp. 

– Det er godt å ha knær som fungerer, derfor har jeg brukt Collagen Plus i fem år.

Ole har i en årrekke jobbet med mennesker, og han kjenner godt til utfordringene mange opplever i hverdagen knyttet til alder og belastninger. Han anbefaler riktig mosjon og et variert kosthold, slik at kroppen får grunnlag for normal funksjonalitet.

Ole er glad i å holde seg aktiv med ski, rulleski og fotball. Han tilbringer også fritiden sin med barnebarna.

Alderen påvirker mange

– I jobben møter jeg mange som har behov for veiledning og oppfølging, forteller Tufte. Aldersgruppen han sikter spesielt til har gjerne passert 50, hvor kroppen tross alt har gjennomgått mange års vedvarende bruk. – Akkurat som en sykkel trenger olje, trenger også kroppen stell.

Ole Tufte er svært begeistret for kosttilskuddet Collagen Plus

Han forklarer videre: – Hendene er levebrødet mitt. For 6-7 år begynte jeg å tenke mer bevisst på at kroppen og hendene mine skal fungere livet ut, og jeg bestemte meg for i første omgang å legge om arbeidet. Etter hvert trappet jeg også ned på arbeidsmengden, men fant fort ut at jeg ikke trivdes med det. Jeg har lenge igjen av yrkeskarrieren, og målet er absolutt å holde på så lenge som mulig.

Kosttilskuddet tilfredsstilte kravene

I mitt yrke er jeg helt avhengig av hendene, hvor styrke og fleksibilitet er alfa og omega. Jeg ønsket å finne et kosttilskudd som tilfredsstilte mine krav, og falt for Collagen Plus.

Ole er glad i sin hektiske hverdag, og synes det er flott å ha en jobb å gå til som man trives med. Han ser for seg mange og gode år med kolleger, og tanken på en karriereomlegging er hverken fristende eller aktuell.

Ole bestemte seg for å gi kosttilskuddet et forsøk, og begynte å ta 2 kapsler Collagen Plus hver dag. – Jeg fant ganske raskt ut at Collagen Plus dekket mitt behov. Etter å ha brukt produktet i seks uker, skjønte jeg at dette var kosttilskuddet jeg ville og måtte fortsette med.

Derfor anbefaler han Collagen Plus

Tufte er oppriktig begeistret for Collagen Plus.

– Jeg er svært opptatt av etikk, og i min daglige jobb møter jeg mange som trenger rådgivning og veiledning. – Nå har jeg brukt Collagen Plus lenge nok til å være både overbevist og trygg på produktet. Derfor har jeg ingen problemer med å anbefale Collagen Plus til andre.

Prøv folkefavoritten Collagen Plus GRATIS* i 30 dager

Dette gjør at Randi fra Bærum nå føler seg smidig i kroppen

For sin arbeidsgiver er Randi Hundal (70) fra Bærum verdt sin vekt i gull. Uten å spise dette hver dag, hadde det ikke gått.

Etter en lang yrkeskarriere gikk Randi Hundal av med pensjon for seks år siden. Da fikk hun yrkesgleden tilbake, og har jobbet som ekstrahjelp på samme arbeidsplass siden. 

Randi Hundal (70) fra Bærum falt for Collagen Plus – Med Collagen Plus kjenner jeg meg smidig, og jeg har god mobilitet i kroppen, sier hun.

Hun har tatt mange ekstravakter, og sjefene er så takknemlige for at vi pensjonister også stiller opp. De sier vi er gull verdt, forteller Randi. 

Om jobben hun gjør ikke verdsettes i gull på ekte, så er Randi glad for de ekstra pengene hun tjener ved siden av pensjonen.

Å kunne jobbe øker livskvaliteten

Etter å ha jobbet et helt liv begynte jobben å føles tung for Randi, både fysisk og mentalt, da hun rundet 60 år.

– Jeg gikk av med pensjon da jeg var 63, men jeg fortsatte altså å ta vakter. Og nå som jeg ikke har ansvar for oppfølgingen kan jeg bare kose meg på jobb, det er rett og slett ordentlig deilig! Å gå på jobb øker min livskvalitet, så det har jeg tenkt å fortsette med til kroppen ikke orker mer, sier Randi.

Mye av grunnen til at hun kan gå på jobb, tilskriver hun Collagen Plus. – Med Collagen Plus kjenner jeg meg smidig, og jeg har god mobilitet i kroppen. Dette er nok grunnen til at jeg fortsatt kan være yrkesaktiv, sier hun.

– Med Collagen Plus kjenner jeg meg smidig, og jeg har god mobilitet i kroppen. Hvis jeg kjenner antydning til stivhet tar jeg dobbel dose i noen måneder

Randi har prøvd andre kosttilskudd, men ikke før hun fant Collagen Plus falt alt på plass.

Trenger du flere gode grunner til å prøve Collagen Plus?

✔️ Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable

✔️ Inneholder ingredienser som er bra for ledd og muskler

✔️ Produsert i Norge etter høy kvalitetsstandard

✔️ Ett av Norges mest populære kosttilskudd

✔️ Kvalitet til fornuftig pris

✔️ GRATIS å prøve i 30 dager, kun frakt kr 79

Hele 97% av de som bruker Collagen Plus anbefaler leddproduktet til andre!

Collagen Plus har på kort tid blitt en stor suksess og et produkt «alle» vil ha, og er nå ett av Nordens mest brukte kosttilskudd for ledd.

Hele 82% av kundene som har brukt kosttilskuddet er fornøyd Collagen Plus*. I undersøkelsen vi har foretatt på våre kunder, kommer det også frem at 97% anbefaler leddproduktet til andre som kan ha godt av å prøve leddproduktet**.

* Basert på kundeundersøkelse (november 2019) blant 720 kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra “veldig misfornøyd” til “veldig fornøyd“.
** Basert på en kundeundersøkelse (nov 2019) bland 720 kunder som vurderte spørsmålene på skala fra 1 til 5.

Nå får du prøve folkefavoritten Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

Gjør som over 200.000 andre nordmenn. Vi er så sikre på at du blir fornøyd. Derfor gir vi deg hele 30 dagers forbruk gratis, slik at du kan få oppleve effekten selv. Du dekker kun fraktkostnaden med 79 kroner. Vi leverer rett til din postkasse.

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

  Felt merket med * er obligatorisk

  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus® GRATIS i 30 dager!*

   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer
   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse