Utviklet og produsert i Norge
Rett hjem i postkassen
Kvalitet til fornuftig pris
Utviklet og produsert i Norge

Norges sprekeste pensjonist

Collagen Plus er stolt sponsor av realitynyheten Norges sprekeste som begynner på mandag kl 20:00 27.6 på TV 2 og TV 2 Play.

Av: BioMed Pharma | Oppdatert 30. juni 2022

__________________________________________________________________________________________________________________________________

En av sommerens TV-nyheter er en realityserie «Norges sprekeste». I serien møter vi ti pensjonister mellom 68 og 77 år som skal konkurrere om å bli «Norges sprekeste». Programleder er Erik Solbakken.

De ti pensjonistene har nå flyttet inn på en feriekoloni på Filtvet sørøst på Hurumlandet i Asker. Her skal de bo sammen, og delta i varierende fysiske og utfordrende konkurranser. I løpet av åtte uker på TV 2 skal ti deltagere bli til en sprek pensjonist som står igjen som «Norges sprekeste» og kan motta heder og ære.

I god form

Når TV 2 skal kåre Norges sprekeste pensjonist, kommer programleder Erik Solbakken med en aldri så liten advarsel:

– Disse eldre deltagerne er mye sprekere enn deg og meg. Det kommer vi til kjenne på kroppen, og vi kommer til å bli utrolig imponert over hvor godt det går an å holde seg i alder fra 68, helt opp mot 77 år.

– Vi har blant andre med Nils Harald (75) som startet med fitness som 70-åring, løpedronningen Mariann (77) som har blitt Norgesmester i løping 260 ganger og magedanseren Ingrid (74). Langrennsløperen Morten (71) har et klart mål ved å være med, han vil vinne «Norges sprekeste» – for senere å bli spurt om å være deltager på «71° nord» eller «Kompani Lauritzen».

Kan inspirere andre

Det er ingenting i veien med konkurranseinstinktet til deltagerne.

– De kommer til å vise at de er utholdende, de er sterke, de er spretne og ikke minst at de har utrolig mye energi. De har et sterkt konkurranseinstinkt, så det bli veldig spennende å se hvor langt de er villig til å gå for å bli «Norges sprekeste», sier Solbakken.

TV 2 håper serien vil bidra til at folk i alle aldre kan bli inspirert til å holde seg i form.

– «Norges sprekeste» er en ny herlig realityserie der deltakerne kanskje er bittelitt eldre enn det du vanligvis ser på TV. Gjennom sommeren skal ti deltakere ut i morsomme konkurranser med massevis av humør, styrke og selvironi i kampen om å bli Norges sprekeste. Disse aktive eldre deltagere beviser at alder er ikke noen hindring for å holde seg i form og at konkurranseinstinktet aldri går ut på dato.Forhåpentligvis vil serien inspirere oss alle, uavhengig av alder, til å holde oss aktive, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Deltakerne i «Norges sprekeste»

Det blir totalt 10 deltakerne som konkurrerer mot hverandre. Det blir en god miks av pensjonerte idrettutøverne, en gammel løpedronning, danserne og en yoga – og meditasjonsutøveren. Hvem skal du heie på?

Collagen Plus er stolt støttespiller

Collagen Plus har æren til å være en sponsor til aller den første sesongen til «Norges sprekeste». Leddproduktet Collagen Plus inneholder ingredienser som er bra for ledd og muskler.

Ikke gå glipp av sesongpremieren til «Norges sprekeste» på mandag 27. juni kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!
  Felt merket med * er obligatorisk  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus® GRATIS i 30 dager!*


   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer

   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse