Norges sprekeste pensjonist

Collagen Plus var stolt sponsor av realitynyheten Norges sprekeste på sommeren 2022.

Av: BioMed Pharma | Oppdatert 30. august 2022

__________________________________________________________________________________________________________________________________

En av sommerens TV-nyheter var en realityserie «Norges sprekeste» i 2022. I serien møtte vi ti pensjonister mellom 68 og 77 år som konkurrerte om å bli «Norges sprekeste». Programlederen var Erik Solbakken.

Programmet ble spillt inn på en feriekoloni på Filtvet sørøst på Hurumlandet i Asker. Der bodde alle deltagerne sammen, og deltok i varierende fysiske og utfordrende konkurranser. Etter åtte uker med tøffe konkurranser ble ti pensjonister til en sprek pensjonist – orienteringsløperen Linda Verde (72) som sto igjen som «Norges sprekeste». I tillegg til NM-medaljer og kongepokaler fra orienteringsløp har hun skaffet seg en ny tittel som «Norges sprekeste».

I god form

Da TV 2 skulle kåre Norges sprekeste pensjonist, kom programleder Erik Solbakken med en aldri så liten advarsel:

– Disse eldre deltagerne er mye sprekere enn deg og meg. Det kommer vi til kjenne på kroppen, og vi kommer til å bli utrolig imponert over hvor godt det går an å holde seg i alder fra 68, helt opp mot 77 år.

– Vi har blant andre med Nils Harald (75) som startet med fitness som 70-åring, løpedronningen Mariann (77) som har blitt Norgesmester i løping 260 ganger og magedanseren Ingrid (74). Langrennsløperen Morten (71) har et klart mål ved å være med, han vil vinne «Norges sprekeste» – for senere å bli spurt om å være deltager på «71° nord» eller «Kompani Lauritzen», fortalte Solbakken i begynnelsen av sommeren.

Inspirerte andre

Det var ingenting i veien med konkurranseinstinktet til deltagerne.

– De kommer til å vise at de er utholdende, de er sterke, de er spretne og ikke minst at de har utrolig mye energi. De har et sterkt konkurranseinstinkt, så det bli veldig spennende å se hvor langt de er villig til å gå for å bli «Norges sprekeste», fortalte Solbakken før programstart i juni.

TV 2 håper serien har bidratt til at folk i alle aldre har blitt inspirert til å holde seg i form.

– «Norges sprekeste» har vært en ny herlig realityserie der deltakerne har vært bittelitt eldre enn det du vanligvis ser på TV. Disse aktive eldre deltagere har bevist at alder ikke er noen hindring for å holde seg i form og at konkurranseinstinktet aldri går ut på dato. Forhåpentligvis har serien inspirert oss alle, uavhengig av alder, til å holde oss aktive, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Collagen Plus var stolt støttespiller

Collagen Plus hadde æren til å være en sponsor til aller den første sesongen til «Norges sprekeste». Leddproduktet Collagen Plus inneholder ingredienser som er bra for ledd og muskler.

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

  Felt merket med * er obligatorisk

  Posten

  Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

  Posten Norge leverer rett i din postkasse

  Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus® GRATIS i 30 dager!*

   Legg inn mobilnummeret ditt og sjekk at adressen stemmer
   Collagen Plus
   Posten

   Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

   Posten Norge leverer rett i din postkasse