Artikler

Er du opptatt av god helse? Det er vi også. Derfor har vi opprettet en samleside for artikler, slik at du enkelt kan finne frem informasjon om ingrediensene i Collagen Plus, resultater fra vår kundeundersøkelse, grunner til hvorfor du bør prøve vårt kosttilskudd og råd om god helse.


Norges sprekeste pensjonist

I sommer har du hatt mulighet til å bli inspirert av TV2 sin programnyhet «Norges sprekeste». 10 pensjonister mellom 68 og 77 år deltok i varierende fysiske og utfordrende konkurranser. Etter åtte uker ble Linda Verde kåret til «Norges sprekeste». Collagen Plus har vært stolt sponsor av programmet.

Les mer »

Hele 82% er fornøyd med Collagen Plus*

Collagen Plus er ett av Nordens mest brukte kosttilskudd for ledd og muskler. Hele 82% av kundene som har brukt kosttilskuddet er fornøyd Collagen Plus*.

Les mer »

6 gode grunner til å ta Collagen Plus

Den utrolige bestselgeren Collagen Plus har vært på det norske markedet siden 2014 og har blitt prøvd av over 200.000 personer. Les mer om de 6 grunnene til hvorfor du bør prøve Collagen Plus.

Les mer »

Gode vaner for en sunn hverdag

Det revolusjonerende kosttilskuddet Collagen Plus er spesielt sammensatt med omtanke for deg som vil fortsette å være aktiv.

Les mer »

Sertifisert Trygg e-Handel

Trygg e-Handel er en sertifisering for nettbutikker som driftes av Virke e-Handel. Collagenplus.no er godkjent av Trygg e-Handel.

Les mer »

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Collagen Plus GRATIS* i 30 dager!

    Felt merket med * er obligatorisk

    Posten

    Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

    Posten Norge leverer rett i din postkasse